Pila electrica unghii Marathon K35 – Rose Gold

Pila electrica unghii Marathon K35 – Rose Gold este o freza de unghii profesionala, gata sa va simplifice munca. Fabricata in Coreea de Sud, aceasta asigura performante constante si rezistenta indelungata.

Share
Categorie:

Descriere

Pila electrica Marathon K35 – Rose Gold este un instrument profesional destinat ingrijirii unghiilor, conceput pentru a va usura munca si a va ajuta sa atingeti standarde de excelenta in fiecare lucrare. Cu un design modern si elegant, aceasta freza de unghii este echipata cu tehnologii avansate pentru a asigura performante ridicate si durabilitate.

Caracteristici principale:

  • Viteza variabila: Pana la 30.000 de rotatii pe minut, oferindu-va control si precizie in timpul utilizarii.
  • Sistem de protectie automat: Previne suprasolicitarea si supraincalzirea aparatului, prelungind durata de viata a micromotorului.
  • Calitate superioara: Fabricata in Coreea de Sud, freza electrica Marathon K35 se distinge prin calitatea sa superioara comparativ cu alternativele chinezesti.
  • Putere: Unitatea centrala dispune de o putere de 45W, iar micromotorul de 15W (tensiunea de iesire a unitatii centrale este de 30V).
  • Durata de operare: Este important sa operati pila electrica timp de maxim 20 de minute, urmate de un repaus de 20 de minute, pentru a proteja micromotorul.
    Greutate: Mandrina are o greutate neta de 180 g, oferind un echilibru optim intre robusteza si confort in utilizare.
    Intretinere si ingrijire:

Curatare saptamanala: Recomandam curatarea si indepartarea prafului de pe aparat si accesorii cel putin o data pe saptamana, folosind spray cu aer comprimat si o carpa moale si uscata.
Evitarea dezinfectantului pe mandrina: Nu pulverizati dezinfectant direct pe mandrina, deoarece acesta poate rugini piesele interioare.
Atentionari:

Pachetul nu include capetele de freze, acestea trebuie achizitionate separat.
Termenul de garantie este de 2 ani pentru persoane fizice si 1 an pentru persoane juridice.
Pila electrica Marathon K35 – Rose Gold este un partener de incredere in activitatea dumneavoastra, asigurand rezultate de exceptie si contribuind la succesul fiecarei lucrari.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pila electrica unghii Marathon K35 – Rose Gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *