Top Coat MATT Silcare Base One -The Garden Of Colour 9g

Share
Categorie:

Descriere

Unghiile sunt acel detaliu mic, care joaca un rol important in aspectul tau exterior, captand instantaneu privirea, o tusa de sarm si eleganta necesara unui aspect impecabil. Pentru o manichiura unica, usor de observat, foloseste produse de ingrijire si infrumusetare a unghiilor Base One. Creeaza-ti stilul care te reprezinta, regaseste-te in manichiura permanenta, care te pune in valoare. Rezistente, unghiile tale cu gel UV isi vor pastra aceeasi culoare pe toata durata manichiurii, nu se vor ciobi, fiind perfecte pentru oricine isi doreste un look subtil si elegant.

Recomandarea specialistilor Base One pentru o manichiura manichiura cu efect mat? Top Coat MATT Silcare Base One -The Garden Of Colour 9g, un produs usor de aplicat, care prelungeste durata de viata a gelului, eliminandu-i luciul, atunci cand se doreste un aspect mat al culorii gelului UV.

Pont : puteti aplica Top Coat MATT Silcare Base One -The Garden Of Colour 9g pe intreaga suprafata a unghiei sau, pentru un efect spectaculos, doar pe o portiune – cum ar fi marginea libera a unghiei – rezultatul fiind o manichiura deosebita, lucios-mata.

Informații suplimentare

Brand

Base One

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Top Coat MATT Silcare Base One -The Garden Of Colour 9g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *