Aspirator de praf Taifun 1 GreenTech

Aspiratorul de praf Taifun 1 GreenTech face parte din gama de aspiratoare de unghii profesionale cu o capacitate de absorbtie a prafului extrem de mare.

Share
Categorie:

Descriere

Aspiratorul de praf Taifun 1 GreenTech este o alegere inovatoare si eficienta pentru saloanele de unghii, fiind recunoscut drept un produs de succes pe piata inca de la momentul inventarii sale. Echipat cu cea mai recenta tehnologie GreenTech EC, acest dispozitiv se distinge prin performante superioare si un design avansat.

Cu o capacitate de aspiratie de neegalat de 320 m3/h si o presiune negativa maxima de 400 Pa, Taifun 1 GreenTech este alimentat de un singur motor, oferind performante mult mai bune decat orice alt aspirator de praf concurent. Tehnologia GreenTech EC nu numai ca optimizeaza eficienta energetica, ci asigura si o economie de energie de pana la 30%.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui model este tehnologia ZF, care separa praful de filtru prin efectul fortei centrifuge. Aceasta conduce la o nevoie redusa de curatare, doar 3-4 ori pe luna, si schimbarea filtrului o data pe an. Fabricat din aluminiu si acoperit cu o vopsea alba pulbere, aspiratorul Taifun 1 emana rezistenta si eficienta.

Caracteristicile tehnice ale acestui aspirator sunt impresionante:

– Flux de aer (air flow): 320 m3/h
– Presiune negativa maxima: 400 Pa
– Consum de energie: 83 W
– Nivel de zgomot la putere maxima: 55 dB (pozitia utilizatorului la nivelul sunetului)
– Nivel de putere acustica conform DIN 3744: 67 dB (la putere maxima)
– Diametru aspirare: 16 cm
– Tensiune de retea: 230V AC / 50-60Hz
– Dimensiuni: Lungime: 50 cm, Inaltime: 11,7 cm, Latime: 34 cm

Aspiratorul Taifun 1 GreenTech este potrivit pentru lucrul cu acril si gel UV, eliminand aproape complet praful fin, praful abraziv si mirosurile neplacute. De asemenea, este extrem de util pentru persoanele care sufera de alergii. Cu o garantie extinsa de 15 ani oferita de producator, acest produs german de incredere demonstreaza angajamentul pentru calitate si durabilitate. Certificatul de garantie original al producatorului asigura ca orice reparatie sau inlocuire necesara se va face exclusiv in retelele de service ale producatorului. Transportul gratuit catre unitatile de service ale producatorului este oferit in primul an de la achizitionare, ceea ce adauga un plus de confort si incredere in experienta de utilizare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator de praf Taifun 1 GreenTech”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *