Freza unghii profesionala XPERT Elite – LUXORISE Germania, 35.000 RPM

Share
Categorie:

Descriere

Freza unghii profesionala X-PERT Elite – LUXORISE Germania, 35.000 RPM este un produs premium dedicat tehnicienilor de unghii profesionisti. Este ideala pentru realizarea unei manichiuri/pedichiuri impecabile.

Freza Unghii Profesionala X-PERT Elite are multiple intrebuintari: pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definirea patului unghial. Aceasta usureaza mult munca si micsoreaza timpul de lucru.

Unitatea centrala foarte puternica este creata din materiale de calitate. Vine cu display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru cel mai mare efort dintre pilele electrice de unghii.

Freza dispune de 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie). Astfel e adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor.

Mandrina sa este robusta, are greutate optima si varful subtire ceea ce favorizeaza finetea si simplificarea operarii. Nu vibreaza in timpul utilizarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort. Produsul compact este stabil pe suprafata de lucru si comod de intretinut si curatat.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.
Specificatii tehnice:

  • Viteza: 0-35.000 rpm
  • Putere: 85 W
  • Greutate mandrina: 213 g
  • Greutate totala: 2820 g
  • Culoare: negru
  • Sens rotatie FWD / REV
  • Cod: LUX-5500 PRO

Pachetul contine:

– Unitatea centrala

– Mandrina

– Suport mandrina

– Pedala

– 4 varfuri de polizare

– 1 cap de slefuit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Freza unghii profesionala XPERT Elite – LUXORISE Germania, 35.000 RPM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *