Pila electrica unghii Marathon K35 Mini

Pila electrica unghii Marathon K35 Mini este o alegere ideala pentru manichiuri realizate in mod profesional.

 

Share
Categorie:

Descriere

Freza unghii Marathon este o pila electrica profesionala, conceputa pentru a simplifica munca si a va ajuta sa atingeti standarde de excelenta in fiecare lucrare. Modelul Marathon Mini se distinge prin designul sau modern si performanta ridicata, ajungand pana la 30.000 de rotatii pe minut. Acesta este echipat cu un sistem de protectie automat pentru a asigura durabilitatea si siguranta utilizarii.

Fabricata in Coreea de Sud, freza unghii Marathon ofera o calitate superioara comparativ cu alternativele chinezesti, fiind un instrument de incredere pentru profesionisti.

Specificatii Tehnice:

  • Putere unitate centrala: 45 W
  • Putere micromotor: 15 W (tensiune iesire unitate centrala 30V)
  • Greutate neta mandrina: 175 g
  • Durata operare continua: 20 minute, urmate de 20 de minute de repaus obligatoriu pentru prelungirea duratei de viata a micromotorului

Beneficii si Recomandari:

  • Garantie: 2 ani pentru persoane fizice si 1 an pentru persoane juridice
  • Intretinere: Se recomanda curatarea si deprafuirea aparatului si a accesoriilor cel putin o data pe saptamana folosind spray cu aer comprimat si o carpa moale uscata. Nu pulverizati dezinfectant direct pe mandrina pentru a evita coroziunea pieselor interioare.

Atentie: Pachetul nu include capete de freze; acestea trebuie achizitionate separat.

Freza electrica Marathon Mini este un echipament esential pentru orice profesionist in domeniul manichiurii, asigurand performante remarcabile si o durata de viata extinsa atunci cand este utilizata si intretinuta corect.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pila electrica unghii Marathon K35 Mini”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *