Recovery Fiber Base Clear Pink Molly Lac 10 ml

Share

Descriere

Baza hibridă extrem de puternică și, în același timp, flexibilă, care poate manipula chiar și unghiile extrem de problematice. Datorită fibrelor de mătase, aderența bazei la unghia naturală este maximă și va asigura durabilitatea coafării fără bule de aer sau lovituri.

Poate fi folosit pentru a extinde unghia, a-l construi sau a-l folosi ca bază pentru coafarea gelului. Un lucru este sigur – datorită acestuia veți crește unghii perfect sănătoase, fără fisuri!

Baza acoperă unghia naturală și creează un strat protector care vă va proteja unghiile de factorii externi. Cu toate acestea, formula densă de auto-nivelare asigură confortul muncii și vă permite să construiți cu precizie un cui.

Datorită proprietăților sale extrem de întăritoare, baza este dedicată unei plăci slăbite și deteriorate care necesită o terapie extraordinară. În plus, baza nu se coace în lampă, astfel încât confortul la stil crește la maximum.

Unghiile tale nu au fost niciodată atât de hrănite! Compoziția unică a bazei funcționează perfect pe placa naturală și umple mici cavități, oferind o bază excelentă pentru o manichiură perfectă.

Alegeți dintre trei culori unice:

MILKY WAY – ceva pentru iubitorii de culori opace, roz lăptoase. Perfect pentru stilul babyboomer, francez sau SOLO ca bază pentru stilul hibrid fără a fi nevoie să utilizați un alt lac hibrid.

ALB NATURAL – culoare albă, lăptoasă, perfectă pentru toate tipurile de manichiură cu lapte și ca bază pentru a scoate în evidență profunzimea culorilor hibride neon.

CLEAR PINK – roz transparent care seamănă cu un stil clar și sănătos pe unghie. Dacă îți place să lucrezi cu baze transparente, alege această nuanță.

Suport excepțional pentru unghiile fragile și fragile.

Informații suplimentare

Brand

Molly Lac

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Recovery Fiber Base Clear Pink Molly Lac 10 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *