Freza unghii profesionala SPEED Master – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Negru

Share
Categorie:

Descriere

Freza unghii profesionala SPEED Master – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Negru este o freza profesionala cu multiple intrebuintari, la un raport calitate-pret excelent. Recomandata tehnicienilor de unghii din saloanele de infrumusetare si pasionatilor, aceasta pila electrica sustine realizarea unor manichiuri/pedichiuri impecabile.

Cu ajutorul pilei electrice profesionale, poti pili, grava, slefui, poliza, ascuti, lustrui sau crea patul unghial. Te ajuta sa economisesti timpul de lucru si sa ai o mai buna precizie.

Unitatea centrala are un motor puternic si e realizata din materiale rezistente. Dispune de display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta.

Aceasta pila electrica poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare. Una din cele mai bune pile electrice unghii profesionale, acest aparat te sustine in orice proiect de manichiura/ pedichiura te lansezi.

Freza are comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie), fiind adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor.

Mandrina nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta si are greutate optima. Varful subtire favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit usor.

Forma compacta a unitatii are mare stabilitate pe masa de lucru.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 0-35.000 rpm
  • Putere: 65W
  • Culoare: Negru
  • Dimensiune: 14 x 20 x 9 cm
  • Sens rotatie FWD / REV
  • Model: LUX-4400 PRO

Pachetul contine:

– Unitatea centrala

– Mandrina

– Suport mandrina

– Pedala

– 3 varfuri de polizare

– 1 cap de slefuit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Freza unghii profesionala SPEED Master – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *